Mini Brewery System
«Mini Brewery System» – чеська компанія, яка виробляє якісне обладнання низької і середньої продуктивності для виробництва і розливу «живого» пива. Чеські пивовари здавна славилися неперевершеним пивом, і тепер у клієнтів з України є можливість скористатися їхнім досвідом. Виробнича база компанії знаходиться в місті просто (Чехія). Кожен клієнт може особисто відвідати виробництво і переконатися в якості устаткування, що випускається. Також, при бажанні, ви можете побачити в дії і спробувати «живе» пиво на одному з 56 мініпивзаводів (дані на середину 2011р.).
Мініповарні, Міні «під ключ»
Компанія «Пінта» пропонує готові рішення з виробництва і розливу «живого» пива «під ключ». Можливі кілька варіантів поставки обладнання.
- Міні-пивзаводи, ресторанного типу: призначені для установки в ресторані. Має мідне покриття зовнішніх елементів, завдяки чому чудово «вписуються» в будь-який інтер’єр. Зазвичай, поставляються продуктивністю від 200 до 1.000 літрів на добу.
- Міні-пивзаводи. Відрізняються від мініповарен більш високою продуктивністю, до 20.000 літрів на добу. Також відрізняється і модель ведення бізнесу: якщо пиво, сворення на міні-пивоварні, реалізується безпосередньо в ресторані, то пиво з мініпивзаводів розливається в КЕГ та поставляється в ресторани, кафе та інші торгові точки.
- Устаткування для розливу пива в КЕГ, скляну і ПЕТ пляшку. Постачаємо обладнання, від окремих машин до повних ліній розливу пива.
У нашому розумінні «проект під ключ» – це проект, який включає в себе всі необхідні компоненти, аж до дрібних речей, пусконалагоджувальні роботи та навчання персоналу.
Бізнес-модель «мініпововарня» в цифрах
- Собівартість 1-го келиха пива становить від 0,2 євро (2,5 гривні). А вартість в роздробі 15-20 грн.
- Можливість варити до 5-ти сортів пива. На пропонованому обладнанні можна зварити будь-яке пиво щільністю від 8 ° до 18 °.
- Термін зберігання пива: від 14 до 90 днів (після мікрофільтрації).
- Термін окупності: 2-3 роки
- Необхідна площа: 50м2, підготовка кожного проекту виконується індивідуально, залежно від площі і висоти стель кожного приміщення.
Основні переваги міні-пивоварні:
- Швидка окупність. Можливість отримати прибуток з усією бізнес-ланцюжка, починаючи від виробництва пива і до його продажу в роздріб. Відсутність додаткових витрат: транспортні витрати, логістика, мінімум персоналу.
- Невисокі капіталовкладення, мала виробнича площа. В європейських країнах добре зарекомендувала себе наступна схема роботи: для мережі ресторанів встановлюється одна міні-пивоварня, з якої готовий продукт в кегах развозится в кожен з ресторанів. Клієнти знають, що в кожному з ресторанів мережі вони п’ють «живе» пиво.
- Підвищення відвідуваності, і як наслідок – виручки ресторану. Діюча міні-пивоварня, і «живе» пиво, привертають все нових відвідувачів до вас
Чому мініпивоварні «Mini Brewery System» користуються популярністю в Європі і Росії?
- На перше місце ми поставимо ставлення до клієнта. Ми вважаємо, що це один з найважливіших факторів, який впливає на успіх проекту в цілому. З боку «Mini Brewery System» ми бачимо відповідальне ставлення до кожного проекту. Також зі свого боку ми здійснюємо додатковий контроль
- Висока якість продукції і сучасні технології. На одній міні-пивоварні, в залежності від комплектації, можна варити одночасно до 5-ти сортів пива. Технологічний процес проходить з мінімальними витратами електроенергії, води, пара.
- Повний сервіс: гарантійне, післягарантійне обслуговування, наявність складу запасних частин в Україні.
- Постачання сировини для пивоваріння. Якість і стабільність показників вихідної сировини (солоду і хмелю) один з найважливіших факторів, тому ми пропонуємо поставки чеського солоду і жатецького хмелю від наших партнерів – солодовні MSENO і хмелевого заводу SVOBODA FRANKOVA.
Якщо вам необхідна більш детальна консультація щодо виробництва «живого» пива, ми будемо раді вам допомогти. Звертайтеся!