Della Toffola

Della Toffola

logo-della-toffola (1)«Della Toffola» – відома італійська компанія, яка працює в області проектування і створення комплексних систем для харчової та хімічної промисловості. Найбільш відомі товари: обладнання для первинного виноробства і фільтраційним устаткуванням. Компанія виробляє як обладнання малої продуктивності, так і високою, наприклад, окремі моделі обладнання компанії мають обсяг 200-350 тонн / цикл.

В Україні найбільш популярні такі моделі обладнання

Для первинного виноробства: прийомні бункери, дробарки-відділення ягід, мембранні пневматичні преси, флотаційні установки, вакуумні випарні установки, кізельгурових і пластинчасті фільтри, вакуумні фільтри, стрічкові, гвинтові і пневматичні конвеєри.

Фільтраційним устаткуванням: кізельгурових і пластинчасті фільтри, вакуумні фільтри, крос-флоу (фільтри тангенциальной фільтрації), витратні матеріали для фільтрації.

Розробки обладнання для виноробства засновані на сучасних технологіях, досить сказати, що компанія запатентувала десятки винаходів. Тому деякі моделі обладнання пропонує тільки «Della Toffola». Рівень ноу-хау і знань, які компанія придбала за більш ніж півстоліття, дозволяє Della Toffola пропонувати «під ключ» системи для самих різних галузей промисловості на ринках Європи, Африки, Азії, Північній і Південній Америці, і Австралії.

 

Della Toffola і інновація. Що вони дають підприємству?

Клієнти, при порівнянні пропозицій, часто просять нас привести приклади «що саме може зробити Della Toffola, чого не можуть зробити інші компанії». Наведемо один із прикладів. Пневматичний мембранний прес. Конструкція традиційного мембранного преса: барабан з нерж. стали, по діаметру барабана надіта мембрана. Завантаження винограду відбувається або зверху або через вісь барабана. Коли завантаження завершена, над мембранної створюється надлишковий тиск, мембрана тисне на продукт і відбувається процес пресування. У кращому випадку, барабан заповнюється тільки наполовину, робоча поверхня барабана також становить не більше 180 градусів. Один з основних недолік длітелний цикл пресування.

Della Toffola запропонувала і запатентувала механізм пресування з використанням центральної мембрани. Мембрана виготовлена ​​у вигляді довгого рукава, коли в неї подається тиск, мембрана розширюється в усі сторони, на 360 градусів. Якщо коротко порівняти дві технології, то використання центральної мембрани має такі переваги:

  • «Самоплив» становить до 72%, а як відомо виноробам, саме з такого сусла виходить найбільш високоякісні вина. Перший цикл роботи преса проходить при тиску 0,2 бару, отримане сусло також є самопливом.
  • Використовується менший тиск, в мембранному пресі Della Toffola – максимум 1,5 бару, в звичайних пресах – до 4-х бар. Менший тиск дозволяє отримати більш якісне сусло.
  • «Працює» вся поверхня барабана, як результат: робочий цикл в 2 рази коротше, що дозволить більш раціонально використовувати обладнання, менший знос мембрани, менші витрати на обслуговування і ремонт обладнання, нижче енергоспоживання.

… Це тільки короткий приклад, про обладнання «Della Toffola» можна розповідати довго і захоплююче.

История «Della Toffola»

Компания была создана в 60-ые года прошлого века, первой вид, оборудования, который компания выпускала – дробилки и пресса для винодельческой отрасли. Компания начала свою деятельность в то время, когда конкуренция была особо высока. И сделала ставку на поиск инновационных решений. Уже в 80-ые годы прошлого века 50% продукции компания поставляла на экспорт. Это лучшее доказательство популярности и качества продукции компании.

В 90-ые года компания развивается высокими темпами, причем развитие идет по двум направлениям. Первое: слияние с другими компаниями-производителями, работающими в смежных отраслях (например, куплены компании  Cingano и Sirio Aliberti), и второе: вход в новые сегменты рынка (очистка сточных вод, разработка оборудования для химической промышленности), разработка новых моделей оборудования, открытие филиалов за рубежом. С 1996 года компания стала действительно глобальной, ее филиалы открыты во Франции, Испании, Аргентины и Чили, таким образом, обеспечивая не только коммерческое, но и производственное присутствие во всех наиболее важных винодельческих рынков мира.

Сегодня компания вышла на новый уровень развития и представлена как «Della Toffola Group». Ниже мы предоставим краткую характеристику каждой из компаний группы.

  • «Della Toffola»: оборудование для первичного виноделия, фильтрационное оборудование.
  • AVE Technologies: полные линии розлива и отдельные машины для розлива напитков в стеклянную и ПЭТ бутылку, упаковки готовой продукции. Компания предлагает решения для пищевой и химической промышленности.
  • «Gimar»: производство систем производства и хранения вина. Многие из самых престижных красных вин мира произведены с помощью запатентованной системы Selector.
social position