logo-della-toffola (1)«Della Toffola» – відома італійська компанія, яка працює в області проектування і створення комплексних систем для харчової та хімічної промисловості. Найбільш відомі товари: обладнання для первинного виноробства і фільтраційним устаткуванням. Компанія виробляє як обладнання малої продуктивності, так і високою, наприклад, окремі моделі обладнання компанії мають обсяг 200-350 тонн / цикл.

В Україні найбільш популярні такі моделі обладнання

Для первинного виноробства: прийомні бункери, дробарки-відділення ягід, мембранні пневматичні преси, флотаційні установки, вакуумні випарні установки, кізельгурових і пластинчасті фільтри, вакуумні фільтри, стрічкові, гвинтові і пневматичні конвеєри.

Фільтраційним устаткуванням: кізельгурових і пластинчасті фільтри, вакуумні фільтри, крос-флоу (фільтри тангенциальной фільтрації), витратні матеріали для фільтрації.

Розробки обладнання для виноробства засновані на сучасних технологіях, досить сказати, що компанія запатентувала десятки винаходів. Тому деякі моделі обладнання пропонує тільки «Della Toffola». Рівень ноу-хау і знань, які компанія придбала за більш ніж півстоліття, дозволяє Della Toffola пропонувати «під ключ» системи для самих різних галузей промисловості на ринках Європи, Африки, Азії, Північній і Південній Америці, і Австралії.

Della Toffola і інновація. Що вони дають підприємству?

Клієнти, при порівнянні пропозицій, часто просять нас привести приклади «що саме може зробити Della Toffola, чого не можуть зробити інші компанії». Наведемо один із прикладів. Пневматичний мембранний прес. Конструкція традиційного мембранного преса: барабан з нерж. стали, по діаметру барабана надіта мембрана. Завантаження винограду відбувається або зверху або через вісь барабана. Коли завантаження завершена, над мембранної створюється надлишковий тиск, мембрана тисне на продукт і відбувається процес пресування. У кращому випадку, барабан заповнюється тільки наполовину, робоча поверхня барабана також становить не більше 180 градусів. Один з основних недолік длітелний цикл пресування.

Della Toffola запропонувала і запатентувала механізм пресування з використанням центральної мембрани. Мембрана виготовлена ​​у вигляді довгого рукава, коли в неї подається тиск, мембрана розширюється в усі сторони, на 360 градусів. Якщо коротко порівняти дві технології, то використання центральної мембрани має такі переваги:

  • «Самоплив »становить до 72%, а як відомо виноробам, саме з такого сусла виходить найбільш високоякісні вина. Перший цикл роботи преса проходить при тиску 0,2 бару, отримане сусло також є самопливом.
  • Використовується менший тиск, в мембранному пресі Della Toffola – максимум 1,5 бару, в звичайних пресах – до 4-х бар. Менший тиск дозволяє отримати більш якісне сусло.
  • «Працює» вся поверхня барабана, як результат: робочий цикл в 2 рази коротше, що дозволить більш раціонально використовувати обладнання, менший знос мембрани, менші витрати на обслуговування і ремонт обладнання, нижче енергоспоживання.

… Це тільки короткий приклад, про обладнання «Della Toffola» можна розповідати довго і захоплююче.

Історія «Della Toffola»

Компанія була створена в 60-ті роки минулого століття, першою вид, обладнання, який компанія випускала – дробарки і преса для виноробної галузі. Компанія почала свою діяльність в той час, коли конкуренція була особливо висока. І зробила ставку на пошук інноваційних рішень. Уже в 80-ті роки минулого століття 50% продукції компанія поставляла на експорт. Це найкращий доказ популярності і якості продукції компанії.

У 90-ті роки компанія розвивається високими темпами, причому розвиток йде за двома напрямками. Перше: злиття з іншими компаніями-виробниками, які працюють в суміжних галузях (наприклад, куплені компанії Cingano і Sirio Aliberti), і друге: вхід в нові сегменти ринку (очищення стічних вод, розробка обладнання для хімічної промисловості), розробка нових моделей обладнання, відкриття філій за кордоном. З 1996 року компанія стала справді глобальною, її філії відкриті у Франції, Іспанії, Аргентини і Чилі, таким чином, забезпечуючи не тільки комерційне, а й виробниче присутність у всіх найбільш важливих виноробних ринків світу.

Сьогодні компанія вийшла на новий рівень розвитку і представлена ​​як «Della Toffola Group». Нижче ми надамо коротку характеристику кожної з компаній групи.

  • «Della Toffola»: обладнання для первинного виноробства, фільтраційним устаткуванням.
  • AVE Technologies: повні лінії розливу і окремі машини для розливу напоїв в скляну і ПЕТ пляшку, упаковки готової продукції. Компанія пропонує рішення для харчової та хімічної промисловості.
  • «Gimar»: виробництво систем виробництва і зберігання вина. Багато з найпрестижніших червоних вин світу зроблені за допомогою запатентованої системи Selector.

Заявка на сервісне обслуговування

Надіслати файл:
* - поле, обов'язкове для заповнення

Задати питання

Задати питання